IniciNoticiesMedi ambientEL TEMPORAL DE NEU PASSA PER TORDERA SENSE INCIDÈNCIES I DEIXA 2...

EL TEMPORAL DE NEU PASSA PER TORDERA SENSE INCIDÈNCIES I DEIXA 2 CENTÍMETRES A ROCA-ROSSA I CAN CAMPS.

IMG-20130223-WA0005bEl temporal de neu ha passat per Tordera sense incidències remarcables. Al nucli urbà, cap rastre blanc als carrers i teulades. On sí que la neu ha deixat un paisatge típicament hivernal és a les urbanitzacions de Roca-Rossa i Can Camps, on s’hi acumulen dos centímetres de gruix. També a Hortsavinyà s’han aixecat enmig d’un ambient de postal nadalenca. Tot i així, des de Protecció Civil asseguren que no hi ha problemes ni als accessos ni de mobilitat a les carreteres.

On més intens ha estat l’episodi de neu és a les comarques centrals, on s’han acumulat fins a 15 centímetres de neu a l’Anoia, Les Garrigues i La Conca de Barberà. A partir de la 1 del migdia ja es dóna per acabat l’avís de la nevada i es passarà en fase de prealerta el Pla Neucat. A partir d’ara, doncs, la preocupació se centra en l’onada de fred, prevista per aquest diumenge el matí. El director general del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, ha explicat que la massa d’aire fred s’estancarà sobre el país i les temperatures per sota zero dominaran fins dilluns i possiblement també fins dimarts.

L’Ajuntament de Tordera informa que mentre duri aquest episodi de fred es mantindrà activat el Pla Bàsic d’Emergències Municipal.