IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA PUBLICA LES BASES DEL CONCURS LITERARI “PREMIS SANT...

LA REGIDORIA DE CULTURA PUBLICA LES BASES DEL CONCURS LITERARI “PREMIS SANT JORDI”

concursliterariLa Regidoria de Cultura recorda que es manté obert, fins el 13 de març, el període de presentació dels treballs del Concurs Literari de Sant Jordi 2013.

Com cada any hi haurà les categories infantil, juvenil i adults, dividides en grups i amb diferents modalitats (poesia, prosa i recerca), juntament amb la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell i el Concurs de Punts de llibre.

Com en cada edició, els treballs s’hauran de presentar amb pseudònim o lema a l’Ajuntament de Tordera. El nom, cognoms, fotocòpia del DNI i adreça de l’autor/a han d’anar dins d’un sobre tancat i, a fora, s’hi consignarà el pseudònim o lema amb què s’hagi signat el treball, l’edat de l’autor/a, el grup en el que es participa i si es tracta de prosa o poesia. El regidor de Cultura, Josep Llorens reitera l’importància del concurs literari en el municipi. En aquest sentit, Llorens aposta per continuar invertint en la cultura local.

concurs literari

Segons les bases, el veredicte del jurat serà inapel•lable i aquest es reserva el dret de declarar els premis deserts. El sistema emprat pel jurat és de votació secreta i per eliminació. El jurat està facultat per resoldre qualsevol imprevist que pugui sorgir i fer interpretació d’aquestes bases en cas de dubtes. El veredicte es farà públic durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. Els premis seran vals bescanviables per la compra de llibres, premis en metàl·lic i trofeus.

Per a més informació sobre la presentació de treballs cal consultar les bases del concurs, a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES