IniciNoticiesEntitatsEL MILITANT DE LA SECCIÓ LOCAL I REGIDOR, EN JORDI ROMAGUERA ÉS...

EL MILITANT DE LA SECCIÓ LOCAL I REGIDOR, EN JORDI ROMAGUERA ÉS REESCOLLIT MEMBRE DE LA PERMANENT NACIONAL DE LES JERC.

Permanent Nacional JERCLes Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, van celebrar el primer cap de setmana de febrer el 24è Congrés Nacional a Badalona, on a banda d’escollir la nova permanent nacional de l’organització també es van fixar les línies estratègiques. Precisament el portaveu, Gerard Gómez, que va ser reescollit, va remarcar que les prioritats de les JERC per als propers dos anys es basen en encarar el procés de celebració del referèndum a Catalunya durant el 2014, avançar en el procés d’independència del país i defensar la unitat nacional i política dels Països Catalans.

A la vegada, Gómez va remarcar que “vivim un moment històric i apassionant i que les JERC, vol ser-ne protagonista per no només construir un nou país sinó definir-ne un model just i social.”

A més d’en Gerard Gómez com a Portaveu Nacional, també es van elegir els membres de la Permanent Nacional i una quinzena de Consellers Nacionals. D’entre ells cal destacar l’arenyenca Laia Martín, que va ser elegida consellera nacional, i el torderenc Jordi Romaguera, que va ser reelegit Secretari Nacional de Medi Ambient i Política Territorial.