IniciNoticiesCulturaTORDERA CELEBRA DISSABTE EL CARNESTOLTES AMB PROP DE 500 PARTICIPANTS EN EL...

TORDERA CELEBRA DISSABTE EL CARNESTOLTES AMB PROP DE 500 PARTICIPANTS EN EL CONCURS DE DISFRESSES. DIUMENGE ES FARÀ LA RUA AL VEÏNAT DE SANT PERE.

Prop de 500 persones participaran dissabte al concurs de disfresses del Carnestoltes de Tordera. Al concurs s’hi han inscrit 7 comparses (amb més de 25 components) i 4 grups (formats entre 10 i 24 persones). La resta fins als gairebé 500 inscrits els completen les categories petits grups, individuals i parelles. Ho detalla la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/02/carnestoltes-1.mp3|titles=carnestoltes 1]

La cercavila de disfresses sortirà des de l’Avinguda Països Catalans a les 17:30h i passarà pel Camí Ral, plaça Concòrdia per acabar a la plaça de l’Església amb una xocolatada per a tots els participants, el parlament del Rei Carnestoltes i el lliurament de premis. La categoria disfresses en el lloc de treball es valorarà dissabte el matí, quan el jurat visitarà els cinc establiments que s’hi han inscrit. Maria Angels Cayro assegura que es mantenen els premis i les ajudes de l’any passat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/02/carnestoltes-2.mp3|titles=carnestoltes 2]

La regidora de festes subratlla que està prohibit el consum de begudes alcohòliques durant el recorregut.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/02/carnestoltes-3.mp3|titles=carnestoltes 3]

Diumenge, per la seva banda, es celebrarà el Carnestoltes al veïnat de Sant Pere. Les inscripcions per participar al Concurs de disfresses es poden fer totes les tardes fins el dia 8 al local social (de 17:30h a 20:00h) o bé el mateix diumenge de 10:00 a 11:00h. La sortida de la rua de disfresses serà a les 11:00h des de la pista poliesportiva i passarà pels carrers: Avinguda Montseny, carrer Nadal, Barcelona, Ausias March i acabarà a la pista de Sant Pere amb un aperitiu per a tots els participants i el lliurament de premis.

ÚLTIMES NOTÍCIES