IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT DE TORDERA REFORMARÀ I HABILITARÀ ELS ACCESSOS AL NUCLI COMERCIAL AMB...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA REFORMARÀ I HABILITARÀ ELS ACCESSOS AL NUCLI COMERCIAL AMB UNES SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

L’Ajuntament de Tordera ha sol·licitat unes subvencions al Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015” de la Diputació de Barcelona, en un projecte conjunt per tal de promocionar el nucli comercial del municipi. Perquè això sigui possible, ja es va fer una primera actuació, com és la peatonalització del nucli antic, però cal fer unes altres actuacions: reformar i habilitar els accessos al nucli amb vehicle, perquè hi hagi l’aparcament necessari i l’accés peatonal en condicions. Un d’aquests és el de la Plaça de la Concòrdia. Escoltem la Regidora d’Urbanisme, Rosa M. Salarichs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/salarichs-subvencions-dipu-1.mp3|titles=salarichs subvencions dipu 1]

Aquesta actuació subvencionada per la “Xarxa de Governs Locals 2012-2015” va lligada a una altra subvenció de la Diputació de Barcelona per transformar i ampliar la carretera de Tordera a Sant Pere. Ho explica Rosa M. Salarichs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/salarichs-subvencions-dipu-2.mp3|titles=salarichs subvencions dipu 2]

Amb aquestes subvencions també es millorarà el pàrquing centre vila.

Les actuacions es faran al llarg dels pròxims tres anys, ja que la subvenció no arriba tota de cop.

Pel que fa al terreny de Can Nassos, de moment continuarà essent d’aparcament, ja que és propietat privada i no s’hi poden fer actuacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES