IniciNoticiesSocietatLA BIBLIOTECA ACULL UNA MOSTRA FOTOGRÀFICA DE L'ACTIVITAT DEL CENTRE D’ATENCIÓ D’ANIMALS...

LA BIBLIOTECA ACULL UNA MOSTRA FOTOGRÀFICA DE L’ACTIVITAT DEL CENTRE D’ATENCIÓ D’ANIMALS DOMÈSTICS DEL MARESME.

L’Ajuntament i la Biblioteca de Tordera organitzen, amb la producció i suport del Consell Comarcal del Maresme, una exposició anomenada “Companys de viatge” amb fotografies i textos de Ramon Garcia, voluntari del Centre d’atenció d’animals domèstics i de companyia.

L’exposició, que conté 22 fotografies i textos de Ramon Garcia, és una mostra fotogràfica sobre el treball dels voluntaris de l’Associació d’Amics del CAAD, sobre el significat del treball amb animals abandonats i sobre l’especial relació amb aquests «companys de viatge» amb qui compartim la vida. Es tracta d’un petit homenatge a tots voluntaris que treballen amb mascotes i, en especial, als de l’Associació d’Amics del CAAD, que fan que el centre, gestionat pel Consell Comarcal del Maresme i ubicat a Argentona, sigui quelcom més que un servei públic per a 15 municipis. Escoltem la responsable del servei, Mar Alcalà.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/mar-alcalà-1.mp3|titles=mar alcalà 1]

L’Associació CAAD Maresme és una entitat sense ànim de lucre que té com a principal finalitat vetllar pel benestar dels animals allotjats al CAAD i, a la vegada, conscienciar la població sobre la tinença responsable d’animals de companyia. Mar Alcalà recorda que malauradament Tordera és un dels municipis de la comarca amb més abandonaments d’animals.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/mar-alcalà-2.mp3|titles=mar alcalà 2]

L’exposició “Companys de viatge” es podrà visitar a la biblioteca, fins al proper 2 de febrer, en horari habitual de l’equipament.