IniciNoticiesEntitatsLA JNC DE TORDERA POSA EN MARXA LA SEGONA EDICIÓ DEL PREMI...

LA JNC DE TORDERA POSA EN MARXA LA SEGONA EDICIÓ DEL PREMI JOVE TORDERENC DE L’ANY 2012.

La Joventut Nacionalista de Catalunya a Tordera ha engegat la segona edició del Premi Jove Torderenc de l’any 2012. L’organització va donar a conèixer, el passat divendres, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, els noms dels dos primers candidats, proposats des de l’agrupació juvenil. Són en Marc Torra i la Mariona Llorens. La presidenta de la JNC a Tordera, Judith Toronjo, ens explica els motius pels quals han escollit aquests dos joves del municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/jove-torderenc-1.mp3|titles=jove torderenc 1]

Els altres dos candidats s’escolliran, igual que l’any passat, a través de la xarxa social Facebook. Tothom pot proposar un candidat al grup del premi. Només s’ha d’escriure el nom i una breu exposició dels motius pels quals es proposa. Hi ha temps fins el proper 25 de gener. Ho explica Judith Toronjo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/jove-torderenc-2.mp3|titles=jove torderenc 2]

La votació final, a través de la qual s’escollirà el guanyador del premi, serà compartida entre un jurat escollit per la JNC i la votació popular. Les dues parts tindran un valor del 50% i, en cas d’empat, el jurat el desfarà amb un vot extra. Judith Toronjo recorda la bona participació que hi va haver en la primera edició i destaca la importància de poder mantenir aquest premi, com una manera de donar a conèixer la tasca del jovent de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/jove-torderenc-3.mp3|titles=jove torderenc 3]

La primera setmana de febrer s’editarà un butlletí informatiu per donar a conèixer al poble els quatre candidats finalistes. Se’n farà una edició digital i una altra en paper que es repartirà entre els establiments de Tordera.

El II Premi Jove Torderenc de l’any 2012 s’entregarà el divendres, 22 de febrer, a les 8 del vespre, a l’auditori del Teatre Clavé. L’acte finalitzarà amb un piscolabis per a tots els assistents.