IniciNoticiesEntitatsL’ENTITAT FOTO CLUB TORDERA ORGANITZA UN CURS D’EDICIÓ FOTOGRÀFICA DE NIVELL MIG.

L’ENTITAT FOTO CLUB TORDERA ORGANITZA UN CURS D’EDICIÓ FOTOGRÀFICA DE NIVELL MIG.

L’entitat Foto Club Tordera organitza el mes que ve un curs d’edició fotogràfica de nivell mig. De la mà d’en Xavier Llop, membre de l’associació, s’intentarà explicar amb detall l’ús d’un programa d’edició de fotografies, com és el Photoshop, procurant aprofundir en les tècniques explicades en el taller d’iniciació. Entre altres, es treballarà des del retoc amb l’ús de capes i màscares fins als darrers ajustos de color, a més d’introduir l’edició bàsica de RAW i les seves possibilitats. Escoltem el professor del curs, que recorda que cal tenir una base per poder fer-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/xavier-llop-curs-1.mp3|titles=xavier llop curs 1]

El curs d’edició fotogràfica tindrà lloc els dies 5, 6, 12, 13, 19 i 20 de febrer, d’un quart de 8 a les 9 del vespre, al local de la gent gran de l’Esplai, al costat de la Pista de l’Amistat. El preu del curs és de 35 euros pels socis del Foto Club Tordera i l’Esplai, i de 55 euros pels no socis. Les places són limitades, però hi ha la possibilitat que els interessats en el curs portin el seu portàtil, en cas de disposar-ne. Escoltem Xavier Llop.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/xavier-llop-curs-2.mp3|titles=xavier llop curs 2]

Per inscripcions, ho podeu fer a través del formulari que trobareu a www.wix.com/llophoto/fotocluptordera i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic fotoclubtordera@gmail.com. Per més informació podeu trucar al telèfon 620 84 20 53 i demanar per en Xavier.

ÚLTIMES NOTÍCIES