IniciNoticiesSalutLA CARPETA PERSONAL DE SALUT AMPLIA LES SEVES OPCIONS DE CONSULTA MÈDICA.

LA CARPETA PERSONAL DE SALUT AMPLIA LES SEVES OPCIONS DE CONSULTA MÈDICA.

La carpeta personal de Salut , implantada de forma pionera als hospitals de Calella i Blanes i que poden utilitzar els ciutadans de Tordera, des de l’any passat, ha canviat la seva presentació, per fer-la més àgil i més moderna. També s’han ampliat els continguts que es poden consultar a través d’aquesta eina que posa a disposició del pacient tota la seva informació mèdica de forma segura a través d’internet. Ho explica el doctor Conill, en declaracions a Ràdio Calella.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/novetats-carpeta-salut.mp3|titles=novetats carpeta salut]

Les dades mèdiques només són accessibles amb el DNI electrònic o amb un certificat digital, dos mecanisme que garanteixen la seguretat i la privacitat de les dades introduïdes. Per veure la carpeta de salut cal entrar al web de l’ajuntament, a la plana del departament de Salut de la Generalitat o bé al portal de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i introduir les claus d’accés i ja es podrà accedir a l’historial personal. A banda de consultar les dades, també es podran descarregar al propi ordinador per tenir-les accessibles sense xarxa d’internet.

levitra

ÚLTIMES NOTÍCIES