IniciNoticiesCulturaS’OBREN LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES...

S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES 2013.

La Regidoria i la Comissió de Festes ja treballen en l’organització del Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2013, que a Tordera se celebrarà dissabte 9 de febrer.

Com cada any, el Concurs  comptarà amb diferents categories: individual i parelles, petits grups (de 3 a 9 persones), grups (de 10 a 24 persones), comparses de 25 a 40 components i comparses amb més de 40 participants. Juntament amb aquestes categories també s’afegeix un premi a la millor carrossa i la categoria de disfressa en el lloc de feina.

Les inscripcions per participar al Concurs es poden fer a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat o a l’oficina de Serveis Personals de l’Ajuntament (Pl. Concòrdia, s/n). Escoltem la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/cayro-carlnestoltes.mp3|titles=cayro carlnestoltes]

La rua de carnestoltes on es valoraran les disfresses de les diferents categories (excepte les de lloc de feina) tindrà lloc el dissabte, 9 de febrer, a les 17.30 h, amb sortida des de l’Avinguda Països Catalans.

Com cada any, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitzarà diumenge al matí el concurs de disfresses i la cercavila pel veïnat. La sortida de la rua serà a les 11 h des de la pista poliesportiva. El recorregut passarà per l’Avinguda Costa Brava, Montseny, carrer Nadal, Barcelona, Ausias March i finalitzarà al parc (pista) de Sant Pere.

Les inscripcions per participar-hi es podran fer de l’1 al 8 de febrer de 17,30 a 20h al local social i una hora abans de la sortida, a la pista poliesportiva. L’organització del concurs ha establert 4 categories: Individual Infantil (fins a 10 anys), individual adults (a partir d’11 anys), parelles i grups (de 2 a 9 components) i comparses (a partir de 10 components). Hi hauran premis econòmics per a les tres millors disfresses de cada categoria i oscil·laran entre els 15 € i els 90 €.

ÚLTIMES NOTÍCIES