IniciNoticiesEntitatsLA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES A TORDERA ACONSEGUEIX QUE CAP NEN...

LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES A TORDERA ACONSEGUEIX QUE CAP NEN DEL MUNICIPI ES QUEDI SENSE JOGUINES PER AQUESTES FESTES.

Creu Roja Joventut va recollir un total de 60.220 joguines perquè els nens en risc d’exclusió no es quedessin sense Reis aquest Nadal. La campanya complia enguany 20 anys i ha superat les expectatives inicials, que situaven l’objectiu en 45.000 joguines. Gràcies a la tasca de 1.400 persones voluntàries de 309 municipis catalans i de les donacions de particulars i empreses, 21.832 nens en situació difícil van poder tenir regal la nit de reis. Aquesta xifra és ja més del doble que fa quatre anys. A Tordera, també es van organitzar activitats infantils per recollir joguines.

Yolanda Gargallo, presidenta de Creu Roja Joventut, admet que la resposta de la ciutadania ha superat totes les expectatives.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/balanç-joguines-1.mp3|titles=balanç joguines 1]

Gargallo explica els criteris que segueixen a l’hora de fer arribar les joguines.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/balanç-joguines-2.mp3|titles=balanç joguines 2]

Les joguines que es van recollir, van servir íntegrament per col·laborar amb la campanya de la Creu Roja, que les ha destinades als nens i nenes més necessitats del municipi.