IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PREPARA DIUMENGE LA SEGONA REPRESENTACIÓ DELS...

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PREPARA DIUMENGE LA SEGONA REPRESENTACIÓ DELS PASTORETS TITULATS “UN NADAL AL MAS”.

L’associació cultural i recreativa Pere Cot representarà com és tradicional, els pastorets a Tordera. Els pastorets d’enguany retraten la vida d’una família de principis del segle XX que viu en una masia; en concret l’obra explica el que passa des de la matinada del 24 de desembre fins la nit del dia de Nadal. Amb tot, hi ha dues escenes en què retornen els pastorets de sempre a través de la imaginació dels protagonistes. Ho explica la membre de Pere Cot, Glòria Prunera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/pastorets-1.mp3|titles=pastorets 1]

Dirigida per l’Ariadna Vergés, Un Nadal al Mas compta amb una vuitantena de persones sobre l’escenari, a les quals s’hi sumen diversos col·laboradors de l’entitat que fan possible la posada en escena de l’obra. Tot i les diferències respecte d’altres anys, la nova proposta dels pastorets de l’ACR Pere cot manté la incorporació de balls i coreografies creades per l’entitat, així com també diverses peces musicals. La membre de Pere Cot, Glòria Prunera explica que la representació s’emmarca dins els actes per commemorar el 30è aniversari de l’entitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/pastorets-2.mp3|titles=pastorets 2]

Un Nadal al mas té una durada aproximada de dues hores amb entreacte. La primera funció es va fer el passat 30 de desembre i la segona serà aquest diumenge 6 de gener de 2013. L’obra començarà a les 19:00h i es durà a terme a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades per Un Nadal al mas tenen un preu de 7€ i es poden adquirir al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h) o bé reservar al telèfon 93 765 05 72. Així mateix, el dia de la funció la taquilla estarà oberta per comprar les entrades des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.