IniciNoticiesCulturaL’ESCRIPTOR I PERIODISTA MARTÍ GIRONELL PRESENTA A TORDERA “L’ÚLTIM ABAT”.

L’ESCRIPTOR I PERIODISTA MARTÍ GIRONELL PRESENTA A TORDERA “L’ÚLTIM ABAT”.

L’escriptor i periodista de TV3 Martí Gironell va presentar ahir a la llibreria Tordera el seu darrer llibre “L’últim abat”. Un volum que se centra en la figura de l’abat Pere Frigola, el darrer monjo del monestir de Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages, que es va rebel·lar contra la corona espanyola. La peculiaritat d’aquesta publicació és que el seu autor va passar un any en aquest convent per aconseguir impregnar-se al màxim dels entorns i construir-ne una pàtina pròpia. Segons Gironell aquesta experiència ha estat decisiva per aconseguir un escenari perfecte per la seva història.

“L’últim abat” és tracta del quart volum que publica el periodista. Segons detalla es tracta d’un llibre que aconsegueix reflectir la seva consolidació com a autor. En aquest sentit espera que els lectors que va aconseguir des del “Pont dels Jueus” es vagin mantenint al llarg de les seves noves creacions. En aquesta última proposta hi trobaran una temàtica més acurada que a la resta de llibres. L’última publicació de Gironell compta amb un pòsit de reflexió política i els altres en canvi eren més aviat històries d’aventures ubicades en un moment concret. L’escoltem en declaracions a Ràdio Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/marti-gironell.mp3|titles=marti gironell]

Martí Gironell va crear un bloc per fer el seguiment de les seves vivències al monestir de Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. La informació es pot recuperar al web: martigironellamonstbenet.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES