IniciNoticiesComerçLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA POSA EN MARXA LA CAMPANYA DE NADAL...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA POSA EN MARXA LA CAMPANYA DE NADAL DE LA MARCA “PRODUCTE ARTESÀ DE TORDERA”, AMB EL LEMA “REGALA TORDERA”.

A les portes de les festes de Nadal, aquest mes de desembre s’han posat en marxa diverses campanyes promocionals a Tordera. Des de l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, fa uns mesos que es va posar en marxa una campanya de promoció del producte local i artesà, per tal de posar en valor el comerç local torderenc a partir dels nostres productes autòctons i de la seva qualitat. Ara, aprofitant les festes nadalenques, s’ha posat en marxa la campanya “Regala Tordera”, per tal de promocionar-lo. El regidor de Cultura, Josep Llorens, explica en què consisteix la iniciativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/campanya-regala-tordera.mp3|titles=campanya regala tordera]

Tots els comerços torderencs adherits a la marca “Producte Artesà de Tordera” tindran un globus en els seus aparadors, com element identificador de la campanya de nadal “Regala Tordera”.