IniciNoticiesCulturaLA FUNDACIÓ TEATRE CLAVÉ PRESENTARÀ AVUI ALS MEMBRES DEL CONSELL DE MECENATGE...

LA FUNDACIÓ TEATRE CLAVÉ PRESENTARÀ AVUI ALS MEMBRES DEL CONSELL DE MECENATGE EL PROJECTE DE MAS PANELLA.

La fundació Teatre Clavé, organitza avui una jornada adreçada als membres del consell de mecenatge. El paper del Consell de mecenatge és bàsic i fonamental per poder tirar endavant projectes articulats al voltant del fet artístic i que intentin fer accessible la cultura i la formació artística al màxim nombre persones i col·lectius que, per diverses raons, es troben allunyats d’aquesta realitat. Amb l’objectiu de reconèixer el suport que aquest col·lectiu dóna a la Fundació Teatre Clavé i amb la voluntat de propiciar un espai de trobada per compartir sinèrgies, aquesta tarda s’ha organitzat una jornada adreçada a la quarantena de firmes que en formen part.

Coincidint amb la jornada adreçada als membres del Consell de mecenatge de la Fundació Teatre Clavé es presentarà el “Laboratori Mas Panella”, un projecte engegat aquest 2012 per la Fundació Teatre Clavé en col·laboració amb Càritas en què s’utilitza la formació artística com a eina d’inclusió i de cohesió social. Diversos testimonis explicaran en un audiovisual què representa per als seus fills/es participar en aquest projecte social, en un acte en què també assistiran representants Càritas Diocesana de Girona, en concret els srs Ramon Barnera i Martí Batllori, director i secretari general, respectivament; així com també representants de la Fundació Teatre Clavé i membres del Consell de mecenatge.

Durant l’acte, de 45 minuts de durada, també es reconeixerà el suport i el compromís de les prop de 40 empreses que formen part del Consell de mecenatge i que contribueixen a poder dur a terme la tasca social de la Fundació.

ÚLTIMES NOTÍCIES