IniciNoticiesCulturaARRIBA AQUEST DISSABTE L’ESPECTACLE DE CIRC “ACORDE” AL TEATRE CLAVÉ.

ARRIBA AQUEST DISSABTE L’ESPECTACLE DE CIRC “ACORDE” AL TEATRE CLAVÉ.

El Teatre Clavé tanca aquest dissabte el Cicle familiar 2012 amb l’espectacle de circ ACORDE.

A l’escena, una petita barraca amb diferents artefactes envolten la quotidianitat d’un pintoresc personatge dins un món de fantasia, escassesa, imaginació i alegria. Aquest és el punt de partida d’ACORDE, un espectacle que els mateixos creadors defineixen com “una proposta propera al teatre d’objectes, en la qual andròmines, ferralla electrònica i objectes diversos cobren vida per mitjà del circ i de l’antic teatre de barraca”. Ens parla de l’obra Manuel Sebastián actor i director de l’espectacle.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/acorde.mp3|titles=acorde]

ACORDE serà el dissabte 15 de desembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93 765 05 72. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2€ per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.

Acorde tanca el Cicle familiar del 2012, per on han passat espectacles com Marecrits, d’Hirondela Teatre; Papallones, de la companyia italiana TPO, i pel·lícules d’animació com Ice Age 4 o Brave.