IniciNoticiesEntitatsAQUEST DIUMENGE EL TEIXIT ASSOCIATIU DE TORDERA COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE...

AQUEST DIUMENGE EL TEIXIT ASSOCIATIU DE TORDERA COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3.

Les entitats de Tordera, un any més, donen suport a la Marató de TV3 organitzant el Mercat Solidari. Aquest mercat coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions de Tordera recullen fons per a la Marató. Enguany setze entitats participen de la jornada, una dotzena participaran directament al mercat i altres associacions organitzen activitats paral·leles. Escoltem la regidora de participació ciutadana, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/eliana-marato-1.mp3|titles=eliana marato 1]

Entre les activitats paral·leles, la comissió de festes prepararà una xocolatada diumenge al matí, el CEM Tordera organitza dissabte un Zumbató benèfic, El club de patinatge organitza un festival diumenge a la tarda, l’Associació de Gent Gran l’Esplai organitza un concert i la Biblioteca de Tordera ven llibres usats a benefici de la Marató. Eliana Romera espera que diumenge el temps acompanyi, per aconseguir una bona recaptació per la marató.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/eliana-marato-2.mp3|titles=eliana marato 2]

L’Ajuntament de Tordera s’afegeix a l’inciativa amb un aportació pròpia al conjunt de donatius recaptats per les entitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES