IniciNoticiesEsportsVICTÒRIES AMB FUTBOL, BÀSQUET I HOQUEI UNA JORNADA MÉS

VICTÒRIES AMB FUTBOL, BÀSQUET I HOQUEI UNA JORNADA MÉS

La victòria torna a ser protagonista aquest passat cap de setmana. Comencem a explicar-te com ha anat la jornada. El CFTordera, va jugar el dissabte per la tarda en el camp del Coma Cros i en el temps de descompte va arribar el gol de la victòria, (2-3) a càrrec de Jose Antonio. El Tordera, ocupa la tercera posició de tercera catalana, amb 29 punts. La propera jornada juguen en el municipal d’esports, davant el Ca la Guido de Blanes a les 16:30. En bàsquet, victòria per 83-55 davant el Sant Pere de Terrassa, que fa liderar els torderencs una setmana més,  la seva competició. Aquest equip, ja no jugarà cap més partit fins el 2013, per la coincidència de les dues setmanes de descans que li toquen dins la lliga. Amb bàsquet femení, victòria de les noies a la pista del Draft Gramenet per 30-60. Aquesta setmana juguen a casa, on rebran el Sant Gervasi2, diumenge a les 19:00. Victòria també del CPTordera, a la complicada pista del Raspeig per 1-6, que el fa respirar una mica més dins la primera nacional espanyola. Aquesta setmana juguen en el pavelló de la concòrdia, a les 19:00 davant l’Areces. Derrota del futsal Tordera per 1-3 amb els joves de Vidreres, i pel que fa a la categoria de futbol d’empreses, el Torderenc descansava i el Sant Andreu, no va jugar el seu partit.