IniciNoticiesEntitatsLA CREU ROJA DE L’ALT MARESME ENGEGA UNA CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE...

LA CREU ROJA DE L’ALT MARESME ENGEGA UNA CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE SOCIS.

La Creu Roja a l’Alt Maresme ha posat en marxa la Campanya de captació de socisi sòcies, durant els mesos d’octubre a desembre. Aquesta campanya té un objectiu finalista, ja que la quota dels nous socis es destinarà durant un any a un programa per ajudar a cobrir la quota del menjador escolar de menors en situació de vulnerabilitat

Davant l’impacte de la crisi sobre la infància, la Creu Roja ha decidit vincular aquesta campanya al Programa d’emergència de suport a l’alimentació infantil, un projecte que desenvolupa conjuntament amb Càritas. Segons un estudi, 1 de cada 4 famílies en situació de dificultat tenen problemes per pagar la quota del menjador dels seus fills i filles, i 1 de cada 3 tampoc no els pot donar ni carn ni peix almenys un cop per setmana. La creu roja ofereix diversos serveis preventius a tota la comarca, així com activitats adreçades a la gent gran i joventut. Escoltem la coordinadora de la campanya, Anna Rabassa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/campanya-creu-roja.mp3|titles=campanya creu roja]

Arreu de Catalunya, la Creu Roja compta amb 186.347 socis i sòcies, que  contribueixen a finançar els diferents projectes de la institució humanitària.. Per a més informació podeu trucar al telèfon de Creu Roja de l’Alt Maresme 93 762 54 11 i demaneu per l’Anna o també us podeu acostar fins a la seu de Creu Roja al c/Sant Joan 87.

ÚLTIMES NOTÍCIES