IniciNoticiesPolítica12.000 TORDERENCS ESTAN CRIDATS DIUMENGE A LES URNES. TOTS ELS COL·LEGIS ELECTORALS...

12.000 TORDERENCS ESTAN CRIDATS DIUMENGE A LES URNES. TOTS ELS COL·LEGIS ELECTORALS ESTAN A PUNT PER LA CELEBRACIÓ DE LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA.

Uns 12.000 torderencs, estan cridats diumenge a les urnes per escollir la futura composició del parlament de Catalunya.

Els col·legis electorals estaran ubicats a l’escola la Roureda, l’escola Serra de Miralles, l’IES Lluís Companys i el Pavelló municipal. Els col·legis electorals, obriran diumenge a les 9 del matí i fins les 8 del vespre, quan es portarà a terme el recompte de vots.

La secretària municipal, Marta Portella explica el dispositiu format per treballadors municipals, la policia local i els membres de la mesa que han de vetllar per tal que la jornada es desenvolupi amb total normalitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/secretaria-1.mp3|titles=secretaria 1]

Marta Portella ens fa algunes recomanacions a l’hora d’anar a votar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/secretaria-2.mp3|titles=secretaria 2]

L’emissora municipal Ràdio Tordera, farà diumenge una àmplia cobertura informativa de la jornada electoral a la població. Durant tot el dia s’oferiran butlletins informatius propis, per donar a conèixer els índexs de participació i les possibles incidències de la jornada. A les 8 del vespre, darrera connexió amb els corresponsals, amb els resultats definitius al nostre poble i les reaccions dels polítics locals.