IniciNoticiesEntitatsCOMENÇA EL CURS DE FORMACIÓ DEL NOUS D’AGENTS CÍVICS VOLUNTARIS. EL GRUP...

COMENÇA EL CURS DE FORMACIÓ DEL NOUS D’AGENTS CÍVICS VOLUNTARIS. EL GRUP PODRÍA ENTRAR EN FUNCIONALMENT A PRINCIPIS DEL 2013.

Tordera tornarà a tenir agents cívics al carrer. Aquest col·lectiu, que va néixer juntament amb la regidoria de civisme, va treballar fins a mitjans d’aquest any gràcies a uns plans ocupacionals de la Generalitat. Amb la situació econòmica actual, les subvencions s’han acabat. És per això que des de l’Ajuntament s’ha creat un grup d’agents cívics voluntaris, que s’integraran a l’Associació de Voluntariat de Tordera i treballaran per seguir informant i conscienciant la població sobre els hàbits cívics i higiènics en els espais tant públics com privats. El grup d’ agents cívics voluntaris l’integraran estudiants, persones aturades i immigrants. El regidor de civisme, Josep Llorens parla que el grup estarà en funcionament a principis del 2013.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/agents-civics-1.mp3|titles=agents civics 1]

Ahir va començar el període de formació dels nous agents cívics, que s’allargarà durant tres setmanes. Josep Llorens explica l’objectiu d’aquest procés.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/agents-civics-2.mp3|titles=agents civics 2]

Seguint l’experiència passada, els agents cívics actuaran en aquells àmbits de la vila on hi ha més presència ciutadana i/o en els punts on es detectin actituds incíviques reiterades. També puntualment realitzaran tasques de sensibilització i d’informació a les associacions, als comerços i a les escoles.

ÚLTIMES NOTÍCIES