IniciNoticiesEntitatsUN GRUP D’AGENTS CÍVICS VOLUNTARIS TORNARÀ A TREBALLAR ALS CARRERS DE TORDERA...

UN GRUP D’AGENTS CÍVICS VOLUNTARIS TORNARÀ A TREBALLAR ALS CARRERS DE TORDERA A PRINCIPIS DEL 2013, COORDINATS PER L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT.

Tordera tornarà a tenir agents cívics al carrer. Aquest col·lectiu, que va néixer juntament amb la regidoria de civisme, va treballar fins a mitjans d’aquest any gràcies a uns plans ocupacionals de la Generalitat. Amb la situació econòmica actual, les subvencions s’han acabat. És per això que des de l’Ajuntament s’ha creat un grup d’agents cívics voluntaris, que s’integraran a l’Associació de Voluntariat de Tordera i treballaran per seguir informant i conscienciant la població sobre els hàbits cívics i higiènics en els espais tant públics com privats. La portaveu de l’Associació de Voluntariat, Montse Gispert, explica que el grup l’integraran estudiants, persones aturades i jubilats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/civics-voluntaris-1.mp3|titles=civics voluntaris 1]

El regidor de civisme, Josep Llorens, destaca la importància de poder mantenir el grup d’agents cívics per tal de continuar afrontant les actituds incíviques al nostre municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/civics-voluntaris-2.mp3|titles=civics voluntaris 2]

Josep Llorens diu que el grup d’agents cívics voluntaris podria començar a treballar a principis del 2013. Primer tindran un període de formació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/civics-voluntaris-3.mp3|titles=civics voluntaris 3]

La presentació del col·lectiu d’agents cívics voluntaris serà aquest dijous, 15 de novembre, a les 4 de la tarda, al local Emili Vendrell.

ÚLTIMES NOTÍCIES