IniciNoticiesPolíticaJOAN ANTONI LÓPEZ, NÚMERO 19 A LES LLISTES DEL PARTIT POPULAR PER...

JOAN ANTONI LÓPEZ, NÚMERO 19 A LES LLISTES DEL PARTIT POPULAR PER BARCELONA, VISITA EL MERCAT DE TORDERA PER CONVERSAR AMB ELS CIUTADANS SOBRE LES PROPOSTES QUE PRESENTA EL SEU PARTIT.

Foto: NNGG Maresme

El Partit Popular de Tordera va començar ahir la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya. Juntament amb les Noves Generacions del Maresme i el número 19 a les llistes del partit per Barcelona i regidor de l’Ajuntament de Berga, Joan Antoni López Noguera, van passejar pel mercat per donar a conèixer les seves propostes. En declaracions a Ràdio Tordera, Noguera recorda que des del seu partit no volen sortir d’Espanya, sinó sortir de la crisi, i que precisament és això el que els hi demana la gent. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/passejada-mercat-pp-1.mp3|titles=passejada mercat pp 1]

El regidor del Partit Popular a Tordera, Xavier Martín, valora positivament la campanya de proximitat d’ahir al mercat. També explica que demà el matí visitarà Tordera la diputada del PP al Parlament, Sònia Esplugues.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/passejada-mercat-pp-2.mp3|titles=passejada mercat pp 2]

És possible que des del partit repeteixin la passejada al mercat diumenge vinent, últim cap de setmana de campanya abans de les eleccions.

ÚLTIMES NOTÍCIES