IniciNoticiesCulturaUNA CINQUANTENA DE PERSONES ASSISTEIXEN A LA XERRADA DE L’ASSOCIACIÓ DOLÇA REVOLUCIÓ,...

UNA CINQUANTENA DE PERSONES ASSISTEIXEN A LA XERRADA DE L’ASSOCIACIÓ DOLÇA REVOLUCIÓ, SOBRE ALIMENTS SALUDABLES I PLANTES PER A LA CURACIÓ. L’ACTIVITAT ESTAVA ORGANITZADA PEL PSC DE TORDERA.

Una cinquantena de persones van assistir, aquest passat dissabte a la tarda, a la xerrada-col·loqui a càrrec de l’associació Dolça Revolució, organitzada pel PSC de Tordera. Sota el títol “Bons aliments per a la prevenció i plantes per la curació”, el vicepresident d’aquesta entitat, Jordi Pedrós, va parlar de les propietats de les plantes medicinals, com utilitzar-les i on trobar-les, a més de les teràpies alternatives i una alimentació saludable. En declaracions a Ràdio Tordera, ell mateix ens explicava quines són les plantes curatives amb què treballen a la Dolça Revolució i quins aliments hauríem d’ingerir per prevenir malalties.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/jordi-pedrós-1.mp3|titles=jordi pedrós 1]

Jordi Pedrós també va explicar els avantatges que aporten al nostre organisme aquestes plantes medicinals i teràpies naturals no agressives, enlloc d’alguns medicaments que podem trobar a les farmàcies.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/jordi-pedrós-2.mp3|titles=jordi pedrós 2]

Pedrós diu que la voluntat de l’Associació és poder treballar en xarxa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/jordi-pedrós-3.mp3|titles=jordi pedrós 3]

Per més informació sobre l’Associació Dolça Revolució, iniciada a Balaguer (Lleida), podeu consultar la pàgina web www.dolcarevolucio.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES