IniciNoticiesEducacióDARRER DIA DE VAGA D’ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA AMB UN SEGUIMENT IMPORTANT DELS...

DARRER DIA DE VAGA D’ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA AMB UN SEGUIMENT IMPORTANT DELS ALUMNES DE L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS.

Tercera i última jornada de la vaga d’estudiants de Secundària contra la política de retallades en ensenyament i per rebutjar la política educativa del PP. La Federació d’Associacions de Pares de Secundària a Catalunya, dóna suport a la protesta i anima les famílies que aquest dijous no portin els fills a classe. I és que legalment només tenen dret a fer vaga els alumnes de tercer i quart d’ESO, els de Batxillerat i els de cicles formatius. A l’institut Lluís Companys de Tordera, el director Angel Pous parla d’un seguiment molt important de la vaga entre els alumnes torderencs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/vaga-dijous-1.mp3|titles=vaga dijous 1]

La vaga d’estudiants de Secundària va començar dimarts i finalitza avui dijous. En tot cas, l’Institut Lluís Companys romandrà obert, ja que el professorat farà classe. Ho explica Angel Pous.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/vaga-dijous-2.mp3|titles=vaga dijous 2]

La mobilització, que s’amplia a tot l’estat espanyol, és una protesta a les darreres retallades al sector de l’educació, la reducció de professorat, la imposició del pagament dels cicles formatius de grau superior i l’augment de les taxes universitàries, així com també, la reforma educativa plantejada pel govern espanyol.

ÚLTIMES NOTÍCIES