IniciNoticiesEntitatsERC I JERC DE TORDERA PROMOUEN, UN ANY MÉS, UNA JORNADA REIVINDICATIVA...

ERC I JERC DE TORDERA PROMOUEN, UN ANY MÉS, UNA JORNADA REIVINDICATIVA EN MOTIU DEL DIA DE LA HISPANITAT.

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i les seves Joventuts (JERC)  preparen  pel dia 13 d’octubre un acte per tal de “NO celebrar el dia de la Hispanitat”, i per això proposen un esdeveniment obert a tothom que hi vulgui participar. L’acte, convocat a les dotze del migdia a la plaça de l’ajuntament, començarà amb una Breu reflexió històrica sobre el 12 d’octubre, a càrrec de Josep Viñolas (investigador local), i els motius pels quals es neguen a celebrar fets històrics d’aquestes característiques. Després, es penjarà una estelada gegant del campanar de l’església, i posteriorment, es llegirà un manifest i se servirà un vermut. El regidor d’ERC, Xavier Pla ens dóna detalls sobre l’activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/hispanitat-1.mp3|titles=hispanitat 1]

Les seccions locals d’ERC i les JERC canvien el format d’acte respecte el de l’any passat, en què van distribuir fulletons pel mercat amb informació sobre l’espoli fiscal que pateix Catalunya. Enguany, però, no deixaran de fer èmfasi en els diferents motius que, segons ells, té la independència per al nostre país. Xavier Pla assegura que aquest serà el primer, d’un seguit d’actes,  que volen promoure a nivell local, per divulgar el camí cap a l’independència.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/hispanitat-2.mp3|titles=hispanitat 2]

D’aquesta manera, la formació republicana i independentista continua amb el seu seguit d’actes a peu de carrer, per tal de transmetre a la ciutadania la necessitat d’apostar per un estat propi per aconseguir el màxim benestar social i econòmic.