IniciNoticiesEducacióL’ESPLAI “EL GARBELL” PREPARA AQUEST DIVENDRES, 12 D’OCTUBRE LA FESTA DE PRESENTACIÓ...

L’ESPLAI “EL GARBELL” PREPARA AQUEST DIVENDRES, 12 D’OCTUBRE LA FESTA DE PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA, A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA.

L’entitat l’esplai “El Garbell” organitza aquest divendres, 12 d’octubre, la presentación de la temporada 2012/2013 amb diverses activitats a la plaça de l’església. A partir de dos quarts de 11 del matí s’han preparat tallers, esmorzar popular i l’actuació del grup d’animació infantil “Pepo i Pepa Clown”.

L’entitat ja ha obert les inscripcions per a les seves activitats habituals destinades a nens i nenes de cinc a dotze anys els dissabtes de deu del matí a la una del migdia, aquestes es poden formalitzar al casal de joves de Tordera fins el mateix 12 d’octubre o el mateix dia de la festa. La monitora, Georgina Cuenca explica què és l’esplai “El Garbell”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/garbell-1.mp3|titles=garbell 1]

L’Esplai es presenta com una alternativa d’oci en el lleure perquè els nens i nenes d’aquesta edat aprenguin i es formin en els valors com els de la participació, el joc en equip o el respecte per l’entorn. Ho explica Georgina Cuenca.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/garbell-2.mp3|titles=garbell 2]

Des de l’Esplai es promouen activitats formatives i de lleure com ara sortides, tallers, campaments i jocs infantils i d’aventura. L’Esplai del Casal de Joves s’organitza tots els dissabtes d’octubre a juny, de 10:00h a 13:00h, a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglesias. L’Esplai començarà el proper 20 d’octubre.

ÚLTIMES NOTÍCIES