IniciNoticiesCulturaELS REPRESENTANTS TORDERENCS EN EL PUBILLATGE NO TENEN SORT A L’ELECCIÓ DE...

ELS REPRESENTANTS TORDERENCS EN EL PUBILLATGE NO TENEN SORT A L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DE CATALUNYA 2012, QUE S’HA CELEBRAT AQUEST CAP DE SETMANA A CALELLA. LA PUBILLA DE MANRESA I L’HEREU DE PUIG-REIG SÓN ELS NOUS REPRESENTANTS NACIONALS.

Els representants torderencs no han tingut sort, aquest cap de setmana, a l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2012, que s’ha celebrat a Calella. El passeig Manel Puigvert, a tocar del monument a la sardana, va ser l’escenari de la proclamació ahir el migdia, que va coronar la Pubilla de Manresa, Nor Sidki, com a nova Pubilla de Catalunya, i el representant de Puig-Reig, Pol Vila, com a nou Hereu de Catalunya. Pel que fa als representants de les quatre demarcacions catalanes, la maresmenca i calellenca Anna Terricabras representarà a partir d’ara les comarques barcelonines com a pubilla. L’hereu que l’acompanyarà és de Manresa. A més, cal destacar que després de quatre anys sense representació masculina de les Comarques Lleidetanes, enguany el pubillatge de títol nacional torna a estar complert.

Recordem que Tordera presentava en el certamen la Pubilla i l’Hereu del 2011, Nagore Bachiller i Marcel Fernández. Tot i no haver obtingut títol, tots dos continuen en el pubillatge fins a mitjans de l’any vinent com a Dama i Hereu Comarcals del Maresme, respectivament. A l’acte de proclamació d’ahir, tots dos van estar acompanyats dels actuals Hereu i Pubilla de Tordera 2012, Jordi Serra i Mariona Lozano; de la Regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, i de la delegada del pubillatge al nostre municipi, Fina Pascal, a més de familiars i amics.

Precisament enguany fa 10 anys que el torderenc Ivan Güell va ser escollit primer Hereu de Catalunya de la història del pubillatge. I l’elecció també va ser a Calella llavors. L’any vinent serà Ripoll qui acollirà el certamen d’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya, ja que durant tot el 2013 serà Capital de la Cultura Catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES