IniciNoticiesCulturaMAS PANELLA, CEDIT A LA FUNDACIÓ TEATRE CLAVÉ, PODRIA ACOLLIR INTERCANVIS CULTURALS...

MAS PANELLA, CEDIT A LA FUNDACIÓ TEATRE CLAVÉ, PODRIA ACOLLIR INTERCANVIS CULTURALS AMB ALTRES INSTITUCIONS EUROPEES. L’EDIFICI ESTÀ A PUNT D’ACABAR LA PRIMERA FASE D’ENJARDINAMENT.

El mes de maig, l’Alcalde de Tordera i President de la Fundació Teatre Clavé, Joan Carles Garcia, i el representant de l’empresa Serveis Panella SL, Narcís Panella, van signar un acord de patrocini que suposa la cessió d’ús i gestió de l’edifici Mas Panella a la Fundació Teatre Clavé per un període de 10 anys. Mas Panella és una masia situada al veïnat de Sant Pere, habilitada com un espai que permet l’allotjament i la realització d’activitats culturals i artístiques. En total són 46.000 metres quadrats d’espai interior i exterior practicables, a més d’una sala annexa de 120 metres quadrats. Ara està a punt d’acabar la primera fase d’enjardinament i també s’està ultimant l’interior amb l’equipament de la cuina i les habitacions.

L’acord permet ampliar els projectes impulsats per la Fundació i poder arribar a molts més col·lectius. En aquests moments, tal i com explica el director del Teatre Clavé, Josep Navarro, estan en contacte amb institucions europees per fer intercanvis culturals i amb escoles i companyies de circ i de dansa. A més, hi ha escoles torderenques que estan estudiant la possibilitat de programar colònies artístiques.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/mas-panella-1.mp3|titles=mas panella 1]

Navarro recorda els 3 eixos principals amb els quals es mourà, durant aquests mesos, l’estratègia de captació de col·laboració amb Mas Panella.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/mas-panella-2.mp3|titles=mas panella 2]

L’espai educatiu de Mas Panella combinarà l’educació en el lleure i la formació artística, a partir de diverses fórmules que contribueixin a l’enriquiment individual i col·lectiu dels participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES