IniciNoticiesCulturaCOMENCEN LES INSCRIPCIONS PER A LA CATEQUESI PARROQUIAL.

COMENCEN LES INSCRIPCIONS PER A LA CATEQUESI PARROQUIAL.

Aquesta tarda s’obren les inscripcions per a la catequesi de la Parròquia de Tordera, dirigida als nens i nenes que es preparen per fer la Primera Comunió. El període per inscriure’s estarà obert fins aquest divendres, 28 de setembre, i l’horari és de 5 a 6 de la tarda, al local de catequesi del carrer Sant Antoni. La quota és de 15 euros a l’any i inclou el llibre, el material que els nens i nenes faran servir al llarg del curs i una assegurança. El rector Rafel Felipe Freije recorda que el més important de la preparació per fer la Primera Comunió és aprendre a pregar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/catequesi-comunio.mp3|titles=catequesi comunio]

Pel que fa als joves que es vulguin preparar per a la Confirmació, les inscripcions a la catequesi es poden fer els mateixos dies que per a la Primera Comunió. Rafel Felipe Freije ens parla de la catequesi de confirmació i avança que enguany es volen introduir alguns canvis, per tal de diferenciar-la de la catequesi convencional.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/catequesi-confirmacio.mp3|titles=catequesi confirmacio]

Recordem que les inscripcions per a les catequesis de Primera Comunió i Confirmació s’obren avui. Es podran fer fins aquest divendres, 28 de setembre, cada tarda de 5 a 6 al local de catequesi del carrer Sant Antoni.