IniciNoticiesCulturaL’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DE TORDERA 2012 CENTRE LES ACTIVITATS...

L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DE TORDERA 2012 CENTRE LES ACTIVITATS PER AQUEST DISSABTE.

Les activitats de la festa major de Tordera continuaran aquest dissabte, 25 d’agost. A les 9 del mati, al parc de la sardana es farà Melè amb el club petanca Tordera. A les 10 del matí, començarà la passejada amb motos clàssiques, organitzat per el motoclub 7 i mig. Un dels membre de l’organització ens parla sobre l’activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/passejada-motos-clàssiques.mp3|titles=passejada motos clàssiques]

A dos quarts de 12, a la plaça de l’església, representació del conte “la caputxeta i el llop” a càrrec de la companyia d’espectacles infantils Magarrufa. Tot seguit, xeringada infantil. Cal que els participants portin la pistola d’ aigua o la xeringa. A dos quarts de 6, a la pista de l’amistat, concert de festa major a càrrec de l’orquestra Cristian i Domenech. A les 7, a la plaça de l’ església, cloenda del curset de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles. També comptarà amb l’actuació de la colla sardanista antaviana jove. Escoltem la membre de la Nostra Dansa, Mercè Sagrera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/nostra-dansa.mp3|titles=nostra dansa]

A les 8 de la tarda, ball de tarda, a les 11 de la nit serenata a la plaça de l’església i finalment a les 12 de la nit, ball de nit amb l’ orquestra Cristian i Domenech. A la mitja part, proclamació de la pubilla i de l’ hereu de Tordera 2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES