IniciNoticiesCulturaFOTOCLUB TORDERA ORGANITZA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTA MAJOR 2012 I...

FOTOCLUB TORDERA ORGANITZA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTA MAJOR 2012 I MUNICIPI DE TORDERA.

Fotoclub Tordera promou el primer concurs de fotografia festa major 2012 i municipi de Tordera. El concurs comptarà amb dues modalitats, la primera dedicada a la festa major, on es podran presentar fins un màxim de 5 fotografies preses en qualsevol acte relacionat amb la festa major 2012. La segona modalitat, sobre el municipi de Tordera, es podran presentar fins un màxim de 5 fotografies preses en qualsevol lloc, sempre que sigui terme municipal de Tordera.

L’entrega de les fotos es poden fer al correu electrònic a fotoclubtordera@gmail.com. El termini d’admissió serà del 27 d’agost al 2 de setembre. El veredicte del jurat serà el 8 de setembre, al local del Foto Club Tordera, carrer Sant Antoni, número 9, segon pis, a les 11 del matí. El soci del fotoclub Tordera, Joan Martin Valls explica quins aspectes valorarà el jurat en les fotografies.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/concurs-fotoclub-1.mp3|titles=concurs fotoclub 1]

Joan Martin Valls convida a tothom a participar en el concurs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/concurs-fotoclub-2.mp3|titles=concurs fotoclub 2]

Hi haurà premis en les dues modalitats. El primer premi rebrà 50 euros i trofeu, el segon 25 euros i trofeu i el tercer un trofeu. El lliurament de premis serà el dia 28 de setembre, a les 19h al local de l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES