IniciNoticiesCulturaLA DIADA DE SANT BARTOMEU ARRIBA AQUEST DIVENDRES AMB LES ACTIVITATS MÉS...

LA DIADA DE SANT BARTOMEU ARRIBA AQUEST DIVENDRES AMB LES ACTIVITATS MÉS TRADICIONALS.

La diada de Sant Bartomeu, patró de Tordera, començarà de bon matí amb la despertada popular amb la colla de geganters i grallers de Tordera i l’associació cultural i recreativa Pere Cot. A les 11 del matí, a l’església parroquial ofici solemne, amb la participació de la coral de la parròquia de Sant Esteve. El mossèn, Rafel Felipe Freije ens parla sobre aquesta missa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/ofici.mp3|titles=ofici]

Seguidament caminada fins al camí ral amb l’acompanyament de la colla de geganters i grallers de Tordera. A dos quarts de 1 començarà el tradicional i popular Cós. Les inscripcions per al Cós es faran a la plaça de la concòrdia de dos quarts de 11 a les 12 del migdia. La regidora de festes, Maria Angels Cayro fa un seguit de recomanacions per participar en la cursa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cayro-cos.mp3|titles=cayro cos]

Tot seguit, a la plaça de l’església, actuació i batallada a càrrec de la colla de geganters i grallers de Tordera. A dos quarts de 6, a la pista de l’amistat, concert de Festa Major a càrrec de l’orquestra La Principal de la Bisbal.

A les 7 de la tarda, a la plaça de l’església, hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Mataró. A les 7, al pavelló de la concòrdia, festival de patinatge artístic, a càrrec de la secció de patinatge. El delegat del club, Josep Romaguera avança que trobarem en aquest festival.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/festival-patinatge.mp3|titles=festival patinatge]

A les 8 de la tarda, la pista de l’amistat tindrà lloc el ball de tarda amb l’orquestra La Principal de la Bisbal. Enguany no hi haurà castells de focs d’artifici per Sant Bartomeu en motiu del risc d’incendi.

Finalment a les 12 de la mitjanit s’iniciarà el ball de nit amb l’orquestra La principal de la Bisbal i el ball de rams.

ÚLTIMES NOTÍCIES