IniciNoticiesCulturaLA FESTA MAJOR DE TORDERA 2012 TINDRÀ UN DIA MENYS D’ORQUESTRA PER...

LA FESTA MAJOR DE TORDERA 2012 TINDRÀ UN DIA MENYS D’ORQUESTRA PER TAL D’ADAPTAR EL PRESSUPOST MUNICIPAL A LA CONJUNTURA ECONÒMICA ACTUAL.

A l’espera del tret de sortida oficial a la Festa Major 2012, que serà aquest proper dijous, 23 d’agost, amb el pregó a càrrec de la pagesia de Tordera, ja fa uns dies que la programació està en marxa amb diverses activitats organitzades per les entitats locals. La novetat més destacada d’aquest any és que s’ha suprimit un dels tres dies principals de la festa. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha explicat a Ràdio Tordera que, tenint en compte la conjuntura econòmica actual, han intentat adequar el pressupost del consistori a la realitat i que per això s’han reduït els dies d’orquestra. Si cada any eren 24 (diada de Sant Bartomeu), 25 i 26 d’agost, enguany només seran els dos primers. Tot i així, ha destacat que hi ha molts dies d’activitats i per a totes les edats. Garcia també ha dit que s’havia proposat fer pagar entrada en alguns espais concrets, però que la iniciativa no ha tirat endavant perquè la voluntat és que tothom pugui gaudir de la Festa Major. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/alcalde-pressupost-festa-major.mp3|titles=alcalde pressupost festa major]

Recordem que les orquestres que visitaran Tordera aquesta Festa Major són La Principal de la Bisbal el dia 24 i Cristian i Domènech el dia 25. El diumenge, 26 d’agost, hi haurà el tradicional Sopar Popular, que comptarà amb la música del grup Àngel i Pol.

ÚLTIMES NOTÍCIES