IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE FESTES FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR ELS TIQUETS...

LA REGIDORIA DE FESTES FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR ELS TIQUETS DEL XVII SOPAR POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE SANT BARTOMEU.

La Regidoria de Festes està treballant en els preparatius de la Festa Major de Tordera 2012. Pel que fa als tiquets del sopar popular, que enguany se celebrarà el diumenge, 26 d’agost, avui és l’últim dia que es poden adquirir. Per fer-ho, cal adreçar-se a les Oficines de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera, situades a la Plaça de la Concòrdia, d’11 del matí a 1 del migdia. Enguany ja serà la dissetena edició del sopar popular i, com els anys anteriors, els tiquets són numerats i amb els llocs ja assignats en el moment d’adquirir-los. Ho explica la Regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/tiquets-sopar-popular-1.mp3|titles=tiquets sopar popular 1]

M. Àngels Cayró ha avançat en aquesta emissora el menú del sopar popular d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/tiquets-sopar-popular-2.mp3|titles=tiquets sopar popular 2]

Recordem que avui és l’últim dia per adquirir els tiquets del sopar popular, al preu de 15 euros per persona. Com cada any, després del sopar hi haurà ball. En aquesta ocasió amb el grup Àngel i Pol.

ÚLTIMES NOTÍCIES