IniciNoticiesCulturaMIQUEL DEL ROIG I MESCLAT ACTUARAN A TORDERA LA REVETLLA DE SANTA...

MIQUEL DEL ROIG I MESCLAT ACTUARAN A TORDERA LA REVETLLA DE SANTA MARIA.

La Regidoria de Joventut prepara el concert de la Revetlla de Santa Maria, la nit del 14 d’agost. Aquest any actuaran a Tordera Miquel del Roig i Mesclat.

Miquel del Roig visitarà el nostre poble per segona vegada aquest any, després d’haver participat en les festes del veïnat de Sant Pere de Tordera, a finals de juny. En Miquel és un cantautor preocupat per la polèmica de la societat actual i tot això es veu reflectit a les lletres de les seves cançons, naturals i espontànies. La seva principal virtut és cantar al sentiment de la injustícia d’una forma planera i senzilla. Des de la seva primera visita a Tordera, ara fa 3 anys, les seves actuacions agrupen centenars de persones a la plaça, que gaudeixen amb les seves cançons. Pel que fa a Mesclat, és un grup català format per músics de diverses formacions d’arreu del país, que fusionen la música tradicional amb el rock. El grup té quatre discos al mercat. L’últim el van presentar el passat mes de juliol a Internet. Escoltem la Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/santa-maria-1.mp3|titles=santa maria 1]

Eliana Romera espera que el concert de Santa Maria tingui una bona resposta de públic, ja que tant Miquel del Roig com Mesclat acumulen força seguidors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/santa-maria-2.mp3|titles=santa maria 2]

El concert del cantautor Miquel del Roig i el grup Mesclat serà gratuït i tindrà lloc, com cada any, a la plaça de l’Església de Tordera. Les actuacions començaran a dos quarts de 12 de la nit. Una vegada més, les entitats locals també muntaran barraques amb servei de bar al mirador de la plaça.

Recordem que el concert de la revetlla de Santa Maria està organitzat conjuntament per la regidoria de Joventut, l’Associació La Nostra Dansa i les associacions locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES