IniciNoticiesEntitatsSEGUEIXEN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A LA TRADICIONAL BAIXADA DE CARRETONS...

SEGUEIXEN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A LA TRADICIONAL BAIXADA DE CARRETONS DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA.

Després de l’èxit que va tenir l’any passat, la baixada de carretons repeteix en el marc de la Festa Major de Tordera amb una nova edició aquest 2012. Serà el diumenge, 26 d’agost, a les 5 de la tarda, i l’organitzen el Grup Excursionista Miralles i les JERC de Tordera. La baixada de carretons passarà pel carrer Gran de Sant Andreu i finalitzarà al carrer Gaudí. L’organització de la baixada de carretons ha obert un grup al Facebook amb el nom de “Baixada de carretons Tordera” on es poden consultar les bases de participació i els requisits per a la construcció del carretó. A la baixada de carretons hi pot participar tothom, individualment o per grups. Ara bé, els menors d’edat han de presentar una autorització paterna en el moment de realitzar la inscripció. Ho ha explicat Jordi Romaguera, un dels organitzadors de la baixada de carretons.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/carretons-1.mp3|titles=carretons 1]

Enguany hi haurà 3 premis: un per al carretó més original, un altre per al més espectacular i un tercer per al més festiu. Els guanyadors seran escollits per un jurat popular, format per 3 persones de l’organització i 2 persones independents, i se’ls lliurarà un lot de productes, cortesia dels establiments de Tordera. Per altra banda, per poder participar-hi cal anar equipat amb casc i és molt recomanable portar guants i pantalons llargs. Jordi Romaguera ens detalla tots els requisits que han de complir els carretons participants.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/carretons-2.mp3|titles=carretons 2]

Els interessats en participar a la baixada de carretons poden inscriure’s fins el dia 18 d’agost, a través del formulari que trobaran al grup del Facebook “Baixada de carretons Tordera” i enviar-lo per correu electrònic a l’adreça baixadadecarretons@gmail.com. Les inscripcions també es poden fer personalment al Casal de Joves de Tordera. Per més informació, podeu consultar les bases de participació penjades al mateix grup del Facebook.