IniciNoticiesSocietatL’INCENDI DE LA SETMANA PASSADA EN UNA CASA DE MAS MÓRA DESTAPA...

L’INCENDI DE LA SETMANA PASSADA EN UNA CASA DE MAS MÓRA DESTAPA UNA PLANTACIÓ IL·LEGAL DE 550 PLANTES DE MARIHUANA. AL MERCAT NEGRE TINDRIEN UN VALOR DE 72.000 EUROS.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimarts, 31 de juliol, Manuel A. C., de 35 anys i veí de Mataró, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van produir el passat 30 de juliol, quan en rebre un avís d’incendi en un habitatge de la urbanització Mas Móra de Tordera, el cos policial va localitzar dins el domicili una plantació de Marihuana. Segons els primers indicis, l’incendi s’hauria produït per una sobrecàrrega en el quadre elèctric, el qual estava connectat directament a l’enllumenat públic.

En total es van comissar 550 plantes de marihuana que, segons la policia, en el mercat negre tindrien un valor aproximat de 72.000 euros. La casa no estava habitada i es trobava perfectament condicionada pel cultiu de les plantes, amb una gran instal·lació de llums interiors i sistemes de ventilació i processament. Després de contactar amb el propietari, els mossos van saber que la tenia llogada al detingut, Manuel A. C. Aquest va reconèixer que no hi feia vida i que la destinava, únicament, al cultiu de plantes de marihuana.

Fins al lloc de l’incendi s’hi van desplaçar diversos serveis d’emergències, entre els quals hi havia Mossos d’Esquadra, Policia Local de Tordera i Bombers de la Generalitat. Dijous de la setmana passada, el detingut va passar a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció número 3 d’Arenys de Mar, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.