IniciNoticiesEntitatsEL CEL ENTERBOLEIX L’OBSERVACIÓ AMB TELESCOPIS ORGANITZADA PEL CERCLE ASTRONÒMIC DE LA...

EL CEL ENTERBOLEIX L’OBSERVACIÓ AMB TELESCOPIS ORGANITZADA PEL CERCLE ASTRONÒMIC DE LA TORDERA.

Els núvols van jugar una mala passada, aquest passat divendres, als integrants del Cercle Astronòmic de la Tordera i els assistents a la plantada de telescopis que l’entitat va organitzar al Parc Prudenci Bertrana. El cel estava força tapat i això va dificultar l’observació. A més, el fet que es celebressin altres activitats en paral·lel va reunir pocs curiosos a la plantada. Per això, els membres de Castor estudien la possibilitat de repetir l’observació. Escoltem Xavi Jimeno.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-plantada-telescopis-1.mp3|titles=balanç plantada telescopis 1]

Xavi Jimeno explica que l’observació depèn, en gran mesura, del tipus de lluna que hi ha. També anima la gent a participar de les observacions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-plantada-telescopis-2.mp3|titles=balanç plantada telescopis 2]

El Cercle Astrònomic de la Tordera organitza al llarg de l’any diferents observacions perquè els torderencs i torderenques poguem veure una mica més de prop les particularitats del nostre cel.

ÚLTIMES NOTÍCIES