IniciNoticiesEntitatsLES PLACES PER PARTICIPAR EN EL TORNEIG “BITLLES A LA FRESCA 2012”...

LES PLACES PER PARTICIPAR EN EL TORNEIG “BITLLES A LA FRESCA 2012” JA ESTAN TOTES PLENES. A PARTIR D’ARA, ELS EQUIPS QUE S’APUNTIN PASSARAN A UNA LLISTA DE RESERVA.

Un any més, l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec posa en marxa el torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, amb l’objectiu que petits i grans passin una bona estona les primeres nits del mes d’agost. Les inscripcions van començar dilluns passat i en només tres dies es van omplir les 24 places per participar al torneig. A partir d’ara, els equips que s’apuntin passaran a una llista de reserva. En funció del nombre d’equips inscrits en aquesta última llista, l’organització del torneig es reserva la possibilitat d’ampliar les places d’equips participants. Recordem que per inscriure’s només hi ha una única via: enviant un correu electrònic a l’adreça bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com amb el nom de l’equip, els noms i cognoms dels jugadors (mínim 5 i màxim 8) i d’un delegat d’equip, i un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte. Els 5 euros per jugador que costa la inscripció es faran efectius el primer dia de torneig.

Pel que fa al funcionament de la competició serà el mateix que els últims anys, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. Ho ha explicat el membre de l’organització, Xavi Mena.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/bitlles-a-la-fresca-2.mp3|titles=bitlles a la fresca 2]

Per més informació podeu consultar la pàgina web del grup, www.lapenyadelbistec.com, o el perfil de Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”. El torneig se celebrarà del 6 al 10 d’agost, al Parc de la Sardana.