IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL MULTIPOLAR DE LA BIBLIOTECA FINALITZA AVUI AMB L’ESPECTACLE “L’ABANDERAT, EL...

EL FESTIVAL MULTIPOLAR DE LA BIBLIOTECA FINALITZA AVUI AMB L’ESPECTACLE “L’ABANDERAT, EL BIBLIOBÚS DEL FRONT”.

Aquest vespre, el Festival Multipolar organitzat per la Biblioteca de Tordera durant aquest mes de juliol arriba a la seva fi. L’actuació d’avui porta per títol “L’abanderat, el bibliobús del front” i narra la història dels viatges i les peripècies del primer bibliobús de Catalunya. L’espectacle recupera la memòria historico-literària amb textos i fragments de Mercè Rodoreda, Pere Quart, Antonio Machado, Federico García Lorca, Francesc Trabal i Max Aub. Ho explica la responsable de la biblioteca, Sílvia Anfronts.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/multipolar-25-juliol-1.mp3|titles=multipolar 25 juliol 1]

La producció d’aquest espectacle de petit format és de Rizoma Teatre, sota la direcció de Núria de Calella, que també és una de les intèrprets. Els altres actors que l’acompanyen són Rafa Jiménez, Esther Llobet i Damià Costa. Sílvia Anfronts parla de la importància històrica que va tenir el bibliobús en el seu moment, ja que va permetre que la cultura arribés al front.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/multipolar-25-juliol-2.mp3|titles=multipolar 25 juliol 2]

L’última actuació del Festival Multipolar és avui, a dos quarts de 10 de la nit, a la Biblioteca de Tordera. A diferència de les sessions anteriors, que es feien al pati interior, la d’avui tindrà lloc a la sala polivalent, ja que així ho requereixen les característiques de l’espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES