IniciNoticiesMedi ambientBOMBERS VOLUNTARIS DE TORDERA COL·LABOREN EN LES TASQUES D’EXTINCIÓ DE L’INCENDI DE...

BOMBERS VOLUNTARIS DE TORDERA COL·LABOREN EN LES TASQUES D’EXTINCIÓ DE L’INCENDI DE L’ALT EMPORDÀ. HO HA EXPLICAT EL REGIDOR DE SOSTENIBILITAT, CARLES AULET, EN AQUESTA EMISSORA. TAMBÉ HA APROFITAT PER ENVIAR ALGUNS CONSELLS DE PREVENCIÓ A LA POBLACIÓ.

Des d’aquest dilluns, un grup de bombers voluntaris del parc de Tordera, juntament amb un grup de bombers voluntaris del Parc de Malgrat de Mar i professionals del parc de Pineda de Mar, col·laboren en les tasques d’extinció de l’incendi que es va declarar a l’Alt Empordà aquest passat diumenge a la tarda i que ha cremat 14.000 hectàrees de terreny agrícola i forestal. N’ha parlat en aquesta emissora, el regidor de pagesia i sostenibilitat de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/carles-aulet-1.mp3|titles=carles aulet 1]

Com a tota Catalunya, els boscos de Tordera estan molt secs. Pateixen les conseqüències d’un hivern poc plujós i que ha fet elevar el risc d’incendi al nivell més alt. Qualsevol imprudència pot causar un gran foc com el que crema des de diumenge a l’Alt Empordà i que fins ahir el vespre no va entrar en fase de control. El regidor Carles Aulet ha explicat quines actuacions s’han dut a terme al nostre municipi davant l’elevat risc d’incendi forestal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/carles-aulet-2.mp3|titles=carles aulet 2]

Amb aquest estiu tan negre per els boscos catalans, Aulet aprofita els micròfons de Ràdio Tordera per enviar uns quants consells de prevenció a la població, davant l’elevat risc d’incendi forestal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/carles-aulet-3.mp3|titles=carles aulet 3]

Tot i la participació de dotacions de bombers de l’Alt Maresme en les tasques d’extinció de l’incendi de l’Alt Empordà, aquesta zona de la comarca es troba coberta de qualsevol incidència que hi pugui haver.