IniciNoticiesCultura9 ENTITATS DE TORDERA FORMARAN PART DE LES “BARRAQUES” DE LA FESTA...

9 ENTITATS DE TORDERA FORMARAN PART DE LES “BARRAQUES” DE LA FESTA MAJOR 2012.

Fa pocs dies que va finalitzar el període de sol·licitud per formar part de les “barraques” de la Festa Major. Enguany, 9 entitats de Tordera muntaran una barraca alguna de les quatre nits de concerts que es celebraran a la Plaça de l’Església, entre el 14 i el 23 d’agost. Totes les entitats que havien demanat posar una barraca a la plaça podran fer-ho, ja que el nombre de sol·licituds no ha superat el nombre d’espais. La setmana passada es va celebrar al Casal de Joves el sorteig públic per repartir la ubicació de cada entitat a la plaça. La regidora de joventut de l’Ajuntament de Tordera, Eliana Romera, es mostra contenta amb el resultat de la reunió i assegura que hi ha hagut una bona entesa entre totes les entitats que participaran a les barraques d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/barraques-festa-major.mp3|titles=barraques festa major]

El dia 14 d’agost, revetlla de Santa Maria, les entitats que muntaran una barraca són l’Esplai de Tordera, el Grup Excursionista Miralles i l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé. Els dies 17 i 18 d’agost, amb el Cercatasques i la nit jove, respectivament, formaran part de les barraques el Club Voleibol Tordera, les JERC, El Crit, La Colla de Diables de Tordera i el Club Futbol Tordera. Aquestes mateixes entitats, més l’AMPA de l’Escola Sant Josep, seran les encarregades de les barraques de la nit del 23 d’agost, prèvia al dia de Sant Bartomeu.

Recordem que les barraques es situaran al mirador de la Plaça de l’Església i que s’organitzen amb la finalitat de donar suport a totes aquelles entitats que organitzen activitats obertes a tots els ciutadans del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES