IniciNoticiesEntitatsQUIM BARCELÓ ÉS ESCOLLIT NOU PRESIDENT DEL CLUB FUTBOL TORDERA.

QUIM BARCELÓ ÉS ESCOLLIT NOU PRESIDENT DEL CLUB FUTBOL TORDERA.

El Club Futbol Tordera va celebrar ahir el vespre, al Camp Municipal d’esports, Assemblea General de socis amb diversos punts en l’ordre del dia. Entre aquests destaquen la remodelació de l’actual junta directiva que va presentar i aprovar el canvi de president. Així doncs, des d’ahir, el nou president del Club Futbol Tordera és en Quim Barceló, que substitueix en el càrrec a Toni Caparrós, que deixa el club després de 10 anys a la directiva i 8 com a president. Per altra banda, també deixen la junta Jordi Massana i Josep Valls, membres veterans en la direcció del club, i s’incorporen a la nova Amalio Mena i Robert Recarey. Quim Barceló ens explica els motius d’aquests canvis en la junta.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/quim-barcelo-1.mp3|titles=quim barcelo 1]

L’Assemblea General d’ahir el vespre també va servir per fer el balanç econòmic i la valoració esportiva de la passada temporada 2011-2012 i presentar el pressupost per a la propera temporada 2012-2013, que és de 251.000 euros. Barceló detalla les novetats del projecte esportiu per aquesta propera temporada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/quim-barcelo-2.mp3|titles=quim barcelo 2]

Quim Barceló fa una valoració molt positiva de l’Assemblea d’ahir i destaca l’assistència dels socis.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/quim-barcelo-3.mp3|titles=quim barcelo 3]

El gran objectiu del Club Futbol Tordera és formar persones i esportistes i d’aquí dos anys celebrarà el seu centenari. Recordem que Quim Barceló va agafar ahir el vespre el relleu de Toni Caparrós com a president del Club per els pròxims anys.