IniciNoticiesEsportsLA TORDERENCA MARIONA LLORENS, CAMPIONA DEL MÓN PER EQUIPS EN EL CAMPIONAT...

LA TORDERENCA MARIONA LLORENS, CAMPIONA DEL MÓN PER EQUIPS EN EL CAMPIONAT DE BITLLES CATALANES, VALORA A RÀDIO TORDERA LA SEVA PARTICIPACIÓ EN EL CAMPIONAT.

Fa poc més d’una setmana que la torderenca Mariona Llorens, integrant de la Selecció Catalana de Bitlles Catalanes, es va proclamar campiona del món en la categoria d’equips i de la Copa Associació en la primera Copa Internacional de bitlles catalanes celebrada a El Salvador, l’Amèrica Central. A més, també va aconseguir la medalla de bronze en la categoria femenina per parelles.

Només fa dos anys que la Mariona juga a bitlles catalanes. Va començar en el torneig d’estiu “Bitlles a la fresca” que organitza el grup La Penya del Bistec de Tordera. A partir d’aquí, van formar un equip B de la penya perquè també competís, fins que se li va presentar la possibilitat de formar part de la selecció catalana. Ella mateixa ens explica com va anar.

En aquesta primera Copa Internacional de bitlles catalanes, disputada a l’estadi “La cuna del mágico” de San Salvador, a més de la Selecció Catalana i els amfitrions, també hi va participar la selecció de Guatemala. Mariona Llorens es mostra molt contenta amb la participació i ens explica què van fer durant els dies de competició.

Llorens diu que és complicat que es pugui repetir cada any aquesta competició, perquè representa un cost important i només hi participen 3 equips, de moment. També anima la gent a aprendre a jugar a bitlles catalanes.

L’organització d’aquesta primera Copa Intercontinental és el resultat de diverses actuacions de promoció del joc de les bitlles catalanes en l’àmbit internacional, per part de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB).