IniciNoticiesCulturaLAURA MARTÍNEZ ARTIGAS ÉS ESCOLLIDA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT PERE....

LAURA MARTÍNEZ ARTIGAS ÉS ESCOLLIDA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT PERE. JORDI DURAN I LIS VALÈNCIA SÓN ELS PRIMERS HEREUET I PUBILLETA DEL VEÏNAT, RESPECTIVAMENT.

La proclamació de la nova pubilla del veïnat i el ball fi de festa a càrrec del conjunt Què Tal van posar ahir a la nit el punt i final a cinc dies de festa al veïnat de Sant Pere. La jove Laura Martínez Artigas va ser proclamada pubilla d’aquest any 2012 i ja és una de les candidates a Pubilla de Tordera. Prèviament, a la tarda, i per commemorar els 30 anys de pubillatge al veïnat de Sant Pere, és van escollir la primera pubilleta i el primer hereuet del veïnat, que són la Lis València i en Jordi Duran.

Els actes de la festa major de Sant Pere van començar dimecres amb el concurs de dibuix, van seguir dijous amb la sardinada popular i divendres es va celebrar el sopar popular. Tots ells van comptar amb una bona participació tant de persones del veïnat com de Tordera. Dissabte, a més de les diverses activitats infantils que es van celebrar al llarg del dia, el correfoc a càrrec de la Colla de Diables de Tordera i el concert amb l’actuació de Miquel del Roig després, van acollir un bon nombre de públic al veïnat de Sant Pere.

Ahir el matí, l’ofici solemne i l’audició de sardanes es van poder celebrar tot i l’amenaça de mal temps, però a la tarda, la pluja va obligar a suspendre l’exhibició de patinatge a càrrec de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera i traslladar les activitats que s’havien de celebrar a la pista del veïnat a la pista esportiva coberta. La pubilla sortint, Iris Teys feia un balanç positiu de les festes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-st-pere.mp3|titles=balanç st pere]

Totes les activitats han estat organitzades per l’Associació de Veïns de Sant Pere, amb el suport de l’Ajuntament de Tordera.