IniciNoticiesEsportsEL CESC FÀBREGAS ACADEMY COMENÇA AVUI AMB UNS 150 NENS INSCRITS.

EL CESC FÀBREGAS ACADEMY COMENÇA AVUI AMB UNS 150 NENS INSCRITS.

Tordera acollirà a partir d’avui la tercera edició de Cesc Fàbregas Academy. La qualitat de les instal·lacions esportives, la situació geogràfica i la bona organització d’edicions anteriors, han estat tres dels motius principals perquè el campus repeteixi novament Tordera. El treball en equip, la humilitat, el “fair play” i el no rendir-se mai son els quatre pilars de la filosofia de la Cesc Fàbregas Academy, que per aquest estiu ha programat dos campus reservats a nens i nenes de 7 a 17 anys i que es faran a Tordera i en un poble de suïssa.

El Cesc Fàbregas Academy de Tordera s’allargarà fins el proper dissabte  7 de juliol. El pare d’en Cesc, Francesc Fàbregas, assegura que s’han inscrits uns 150 nens, incrementant el nombre d’anteriors edicions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/academy-1.mp3|titles=academy 1]

Francesc Fàbregas destaca que entre els participants hi haurà nens catalans, espanyols i de la resta del món.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/academy-2.mp3|titles=academy 2]

Entre les novetats, enguany els nens estaran allotjats a l’institut Lluís Companys i també s’utilitzaran les instal·lacions dels camps de gespa natural, Top Ten, situats a la carretera de Blanes. Francesc Fàbregas es mostra molt content amb l’acollida del poble de Tordera, amb els campus. En aquest sentit, creu que les dues parts en treuen un profit.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/academy-3.mp3|titles=academy 3]

El programa d’activitats, dirigit per monitors altament qualificat, combinarà el futbol amb altres activitats esportives i lúdiques en contacte amb la natura.

ÚLTIMES NOTÍCIES