IniciNoticiesCulturaELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN AQUEST...

ELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN AQUEST CAP DE SETMANA LES FESTES.

L’associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ja ho tenen tot apunt per celebrar aquest cap de setmana les festes de Sant Joan 2012. Avui a dos quarts de 10 tindrà lloc el sopar popular. El preu és de 15 euros, el tiquets es poden adquirir al local social i la farmàcia Tiburcio. En aquest establiments, també es podrà votar per la pubilla. A les 11 de la nit començarà el ball amb el conjunt Maracaibo, a la mitjà part es celebrarà l’elecció de la pubilla del veïnat. La pubilla de Tordera i del veïnat de Sant Andreu, Nagore Bachiller ens parla sobre aquestes activitats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/festes-st-andreu-1.mp3|titles=festes st andreu 1]

Dissabte, 23 de juny, durant el mati jocs infantils tradicionals i de cucanya, a les 12 s’escolliran els guanyadors del concurs de dibuix. Les activitats continuaran a dos quarts de 8 sardinada popular. A les 10 de la nit revetlla de sant Joan amb ball. Finalment Diumenge, les activitats començaran a les 10 del mati amb xocolatada popular. Nagore Bachiller explica que a les 12 migdia, hi haurà jocs de cucanya per a grans i seguidament ofici solemne a la capella de sant Andreu.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/festes-st-andreu-2.mp3|titles=festes st andreu 2])

A la tarda, hi haurà festa de l’escuma.  A les 9 de la nit,  fi de festa amb una cantada d’havaneres i rom cremat per a tothom. L’associació de veïns recorda que les festes se celebraran a la pista poliesportiva al costat del local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES