IniciNoticiesCulturaL’OBRA “TU I JO”, DEL TORDERENC ROGER SIMEON, S’ESTRENA AMB ÈXIT A...

L’OBRA “TU I JO”, DEL TORDERENC ROGER SIMEON, S’ESTRENA AMB ÈXIT A LONDRES.

El tàndem d’actrius Patricia Rodríguez i Merce Ribot van representar amb èxit aquest cap de setmana a Londres “You and Me”, una adaptació del text original català de l’obra Tu i Jo del torderenc Roger Simeon.

Les actrius es van inspirar en la seva pròpia experiència migratòria per abordar un fenomen d’extrema actualitat; dues germanes, entre caixes de sabates i fotos oblidades, reflexionen sobre qüestions d’identitat i dels afectes del pas del temps en terres forànies. Una alfombra esparracada, muntanyes de caixes i fotos oblidades van conformar el taló de fons de dues dones que al final de les seves vides, s’enfronten al pas inexorable del temps. El públic va omplir la sala Rich Mix en les dues representacions fetes el cap de setmana.

El torderenc Roger Simeon apunta que des de la Regidoria de Cultura i el Teatre Clavé també es prepara una representació de l’obra a Tordera quan el calendari de la gira així ho permeti.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/tu-i-jo-tordera.mp3|titles=tu i jo tordera]

L’espectacle va ser un dels ingredients més destacats del Catalan Weekend, un festival de cultura catalana que es va celebrar al Rich Mix els dies 1 i 2 de juny a la capital anglesa.