IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT RECORDA A LES FAMÍLIES DE MÉS DE TRES MEMBRES QUE PODEN...

L’AJUNTAMENT RECORDA A LES FAMÍLIES DE MÉS DE TRES MEMBRES QUE PODEN AMPLIAR ELS TRAMS DEL CÀNON DE L’AIGUA.

L’Ajuntament de Tordera recorda que les famílies de quatre o més membres poden sol·licitar l’ampliació dels trams del cànon de l’aigua que ofereix l’Agència Catalana de l’Aigua.

Amb aquesta ampliació s’afegeixen 3m cúbics per persona i mes als límits de consum de l’aigua establerts per al primer tram, fet que permet abaratir lleugerament el cost de la factura de l’aigua.

Aquesta ampliació de trams també la poden sol·licitar les unitats familiars amb persones de grau de disminució superior al 75%. En aquest cas, cal presentar el formulari acompanyat de còpia de la resolució de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials.

L’ampliació es pot sol·licitar on-line mitjançant la web de l’Agència Catalana de l’Aigua, de manera presencial o per correu certificat al registre públic de l’ACA o de Generalitat.

L’ampliació dels trams del cànon de l´aigua serà aplicada en la facturació d’aigua següent a la de la presentació de les dades. Només en els casos que la sol·licitud s’hagi de desestimar, per incompliment d’algun dels requisits de l’ampliació dels trams, l’Agència Catalana de l’Aigua notificarà expressament aquesta resolució al sol·licitant. Aquesta notificació es farà en el termini màxim de sis mesos des de la presentació.

ÚLTIMES NOTÍCIES